“Maktabgacha ta’lim tizmida ta’lim samaradorligiga erishishda ilg’or xorijiy tajribalar misolida” - Erkinova Mehriniso (Periodica Journal, 2022)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tizmida ta’lim samaradorligiga erishish yo’lida ilg’or xorijiy tajribalarni qo’llash, ularning ta’lim tizmini qiyosiy o’rganish va tahlil qilish, ularning ta’lim texnologiyalarini amalda qo’llash ko’rsatib o’tilgan.
Keywords: texnologiyalarini; Germaniya; turlari; maktabgacha