Инвестиция Фаолиятини Молиялаштиришнинг Ноанъанавий Усулларини Такомиллаштириш - Алмарданов М.И. (Academia One Publishing, 2023)
Ушбу мақолада миллий иқтисодиётимизда инвестиция фаолиятини молиялаштиришнинг ноанъавий усулларини ривожлантиришни такомиллаштириш масалалари ўзига хос хусусиятлари бўйича ўрганишлар асосидаги муҳокама ва хулосалар кўзда тутилган.
Keywords: инвестиция; инвестор; лизинг