ЯШИЛ РИВОЖЛАНИШ ГА ЎТИШДА ТАДБИРКОРЛИК ФАОЛИЯТИНИ МОЛИЯВИЙ ХАТАРЛАРДАН СУҒУРТАЛАШ - Узоқбоев Равшанжон Абдурашидович (Journal Park Publishing, 2025)
Мазкур мақолада кичик бизнес ва хусусий тадбиркорликни молиявий хатарлардан суғурталаш масалалари ёритилган. Шунингдек мақолада кичик бизнес ва хусусий тадбиркорликни молиявий хатарлардан суғурталашнинг турлари баѐн қилинган.