Кризисы Семи Летних Детей, Его Причины И Психологические Рекомендации Для Лёгкого Преодоления - Давлетова Зебо Хайдаровна; Эльмуродова Дилдора Фахритдиновна (Academia One, 2025)
Ushbu maqolada yosh davrlar psixologiyasida 7 yosh inqirozi davrlari, sabablari va yengib utish uchun alohida psixologik tavsiyalar etirof etiladi. Bu inqirozning ijobiy va salbiy tomonlari haqida so‘z yuritilgan
Keywords: Bola; inqiroz davrlari