Talabalarga Vokal Asarlarini O‘Rgatish Uslublari - Ismoilova Mahbuba Ilamanovna (Euro Asian Journal Publishing, 2024)
Ushbu maqolada vokal musiqa pedagogikasining tamoyillari asosida talabalarga vokal asarlarini o‘rgatish uslublarini takomillashtirish yo`llari ko`rsatilgan. Bulardan tashqari ovoz appatining tuzilishi, xususiyarlari, ovoz rezonatorlari, talabalar ovozini qo`yish metodlari va xonandalar ovozini saqlash to`g`risida fikr mulohazalar bildirilgan.
Keywords: Vokal ijrochiligi; xonandalik asarlari; vokal pedagogikasi tamoyillari