Anafora hodisasining Enaxon Siddiqova ijodidagi o‘rni - Dilnavoz Abdurahimova (Academia One, 2023)
Ushbu maqolada anafora hodisasi haqida fikr yuritiladi.Uning poetik sintaksis hodisasi ekanligiga urg‘u beriladi.Enaxon Siddiqova ijodidagi qo‘llanish o‘rni,stilistik xususiyatlari tahlil qilindi.
Keywords: poetika; komponent; leksik-morfologik anafora; sintaktik anafora