Achchiq qalampirni yetishtirish texnologiyasi - Anvarbekova Charos Anvarbek qizi; Davronova Rayhon Normurodovna; Esanova Surayyo Ilyos qizi (Periodica Journal, 2022)
Achchiq qalampirning ahamiyati. Ekish sxemasi va muddati, yerni o‘rik o‘tqazishga tayyorlash va o‘tqazish. Zararkunanda va ularga qarshi kurash. Iqtisodiy samarasi.
Keywords: qalampir; o‘g‘itlar; sug‘orish; navlar