METHODS OF USING INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN THE TEACHING OF DRAWING IN THE CONTINUOUS EDUCATION SYSTEM - M. Ergashev; I.A.Raxmonov (American Journals Publishing, 2022)
Mazkur maqolada uzuluksiz ta`lim tizimida chizmachilik fanini o‘qitishda innovatsion texnologiyalardan foydalanish usullari haqida fikr-mulohazalar bildirildi.
Keywords: method, lesson, conversation, debate, data bank