O‘Zlikni Anglashda Etnomadaniyatning O‘Rni - Baxodir RAXMANOV (Academia One, 2023)
Ushbu maqolada o‘zlikni anglash jarayonida milliy va umuminsoniy qadriyatlarga e’tibor qaratish, urf-odat va an’analarni asrab avaylash, ta’lim-tarbiya tizimi, oilalar turmush darajasini baholash, turmush farovonligini oshirish va mavjud holatni tahlil qilishda fan va ta’lim sohasining innavatsion ta’siri masalalari yoritilgan.
Keywords: o‘zlikni anglash; urf-odat; innavatsiya