YOSH BADMINTONCHILARNI TEXNIK-TAKTIK QOBILIYATLARINI RIVOJLANGANLIK DARAJASI - Mahmaraimov Jasur Jumanazarovich (Innovate Conferences, 2026)
Ushbu maqolada yosh badmintonchilarning jismoniy tayyorgarlik darajasi tadqiqotlarning natijalari, mashg‘ulot davomidagi yuklamalarni boshlang‘ich tayyorgarlik bosqichidagi badmintonchilarga kompleks jismoniy tayyorgarlik ularning texnik va taktik ko‘rsatkichlarini oshirish bo‘yicha ko‘rsatmalar berilgan.
Keywords: jismoniy tayyorgarlik, yuklama, testlash, nazorat mashqlari, yosh badmintonchilar.