GʻARB TILSHUNOSLIGIDA IDIOLEKT TUSHUNCHASINI O‘RGANISHNING AYRIM JIHATLARIMazkur maqola zamonaviy adabiyotshunoslikda dolzrb yonalish bo`lgan idiolect atamasining talqinlari, atamaga nisbatan yetuk tilshunos va adaboytoshunoslar tomonidan berilgan talqinl - Nilufar Yokubovna Turdiyeva (Western European Studies, 2023)
Mazkur maqola zamonaviy adabiyotshunoslikda dolzrb yonalish bo`lgan idiolect atamasining talqinlari, atamaga nisbatan yetuk tilshunos va adaboytoshunoslar tomonidan berilgan talqinlar va izohlarni o`rganish va tahlil qilishga bag’ishlangan.
Keywords: idiolekt; idiouslub; adabiy yodgorliklar; obraz