IQTISODIYOTDA MOBIL TIJORATDAN FOYDALANISHNING O‘RNI VA AHAMIYATI - Murodilloyev Akbarali Hafizovich; Matniyazov Raxim Radjabbayevich (Journal Park Publishing, 2023)
Mazkur maqolada mamlakatimizda raqamli iqtisodiyot sharoitida electron tijoratning o’rni va ahamiyati, uning rivojlanish bosqichlari, kelajakda rivojlanish imkoniyatlari to’g’risida fikr-mulohazalar keltirilgan. Hamda uning imkoniyatlarini baholash va shu orqali rivojlanish istiqbollarini belgilash yoritib berilgan.
Keywords: Raqamli iqtisodiyot, marketing, elektron tijorat, elektron bozor.