Робо-Консультанты Как Новая Платформа Для Инвестирования В Финансовом Рынке. - Набираева З.А. (Periodica Journal, 2022)
Мақола молия бозорида робот-маслаҳатчилар фаолияти ва ҳуқуқий мақомини таҳлил қилишга бағишланган. Унда хусусан ахборот технологиялари шиддат билан ривожланиб бораётган замонавий шароитларда робот-маслаҳатчиларнинг афзалликлари ва камчиликлари, молия бозорида ва инвестиция жараёнларида робо-маслаҳатчилардан янги инновацион усул сифатида фойдаланиш масалалари кўриб чиқилган
Keywords: маслаҳатчи; молия бозори; автоматлаштирилган онлайн платформалар; инвестиция