Ўзбекистонда Цитрус Ўсимликлар Селекцияси - М.З. Фахрутдинов; С.Т. Жўраев (Periodica Journal, 2023)
ушбу мақолада Ўзбекистонда цитрус ўсимликлар селекцияси ҳақида гап борган
Keywords: грейпфрут; цитрус; ботаника; ўсимликшунослик