RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING O‘ZBEKISTON SOLIQ TIZIMIDAGI O'RNI VA VAZIFALARI - Dehqonov G‘ayratjon Raximovich (The Conference Hub, 2025)
Bozor iqtisodiyoti sharoitida davlatning iqtisodiyotga aralashuvi hamda uni tartibga solish jarayonlari asosan soliq va pul-kredit siyosati orqali amalga oshiriladi. Respublikamizning hozirgi iqtisodiy va siyosiy rivojlanish bosqichida bozor munosabatlariga xos qonun va talablar to‘liq amal qilmoqda, iqtisodiyotni boshqarishda esa demokratik usullar keng qo‘llanilmoqda.