Socio-Psychological Bases Of Forming Speaking Competence Based On Students’ Creative Thinking - Bazarbayeva Raykhan Abdimumin qyzy (Periodica Journal, 2025)
Ushbu maqolada o‘quvchi shaxsi va uning kreativ fikrlashi asosida shakllanadigan kompetensiya va uning ijtimoiy-psixologik asoslari, muvaffaqiyatli fikrlashga erishishdagi ixtiyoriy va ixtiyorsiz ijodiy qobiliyatlar, ijodiy fikrlash va lingvistik muloqot kabi tushunchalari haqida yoritib berilgan.
Keywords: sifat; kreativlik; ijodiy faoliyat