KATTA FARG‘ONA KANALI QURILISHI TARIXIGA NAZAR (NOYOB ARXIV HUJJATLARI ASOSIDA) - S. Xusanov (Journal Park Publishing, 2023)
Ushbu maqolada katta Farg‘ona kanali qurilishi tarixi noyob arxiv hujjatlari asosida tadqiq etilgan.
Keywords: tarix, Farg‘ona kanali, hashar, suv, obodonlashtirish.