Toma, Jaloyir Etnotoponimlari - Dilhayot Sotiboldiyev (Euro Asian Journal Publishing, 2024)
Ushbu maqolada nafaqat Toma, Jaloyir etnotoponimlari xususida, balki etnotoponimlarning toponimlashuvi bo‘yicha qisqacha ma’lumotlar keltirilgan
Keywords: Etnotoponimlar; toponimlar; qabila; xalqlar