“O‘zbekistonda Ustoz-shogird an’anasiga tizgilar” - Ilyos Isroilovich Kuvatov (Euro Asian Journal Publishing, 2024)
Mazkur maqolada musiqa san'atining Ustoz-shogird an'anasi jamiyat va yoshlar kamolotidagi oʻrni oʻziga xos qirralari bilan bogʻlik masalalar koʻrib chiqilgan va ularning tasnifi yoritilgan
Keywords: Ustoz; shogird; tajriba