Using innovative methods of teaching English to medical students: prospects and challenges. - Saparbaeva Saltanat Omirbaevna Karakalpakstan (Euro Asian Journal Publishing, 2024)
Ushbu maqolada biz tibbiyot talabalari o'rtasida ingliz tilini bilish darajasini oshirish uchun mo'ljallangan innovatsion o'qitish usullari sohasini ko'rib chiqamiz. Eng ilg‘or strategiyalar va pedagogik usullarni o‘rganish orqali biz o‘qituvchilar va muassasalarni lingvistik malaka va bo‘lajak tibbiyot amaliyotchilariga ishonchni rivojlantirish uchun zarur vositalar bilan jihozlashni maqsad qilganmiz
Keywords: ingliz tili; tibbiyot bilimlari; muloqot