KORXONALARDA XALQARO STANDARTLAR ASOSIDA NOMODDIY AKTIVLAR TAN OLISH MASALALARI - Ishturdiev Hasan Abdigapparovich; Jumaniyazova Munisa Jamoladdin qizi (Journal Park Publishing, 2025)
Maqolada nomoddiy aktivlar hisobini halqaro standartlar asosida tashkil etish masalalri, nomoddiy aktivlarning turlari, ularni tan olish mezonlari hamda hisobda to’g’ri aks ettirish masalalari yoritilgan.
Keywords: nomoddiy aktivlar, buxgalteriya hisobi, xalqaro standartlar, moliyaviy hisobot, intelektual mulk, tan olish.