Бухоро вилояти Хадича кўли балиқлари тур таркиби - Бўриев Сулаймон Бўриевич; Рахимов Жонибек Рашитович (Euro Asian Journal Publishing, 2024)
Мақолада Бухоро вилоятида жойлашган Хадича кўлидаги балиқларнинг 16 турни ташкил қилиши илк бор аниқланган. Аниқланган балиқ турлари номи жадвалда берилган бўлиб, улар солиштирма таҳлил қилинган
Keywords: Ўзбекистон; Навоий; Зарафшон