Umumlashgan Funksiyaning Butun Tartibli Hosilasi - Z.Sh. Kopaysinova (Periodica Journal, 2022)
Maqolada umumlashgan funksiyalarning hosilasi, umumlashgan hosilaning xossalari keltirilgan va o‘rganilgan.
Keywords: umumlashgan funksiya; multiindeks; yaqinlashuvchi