CHEGARAVIY SHARTIDA UMUMLASHGAN KASR TARTIBLI INTEGRODIFFERENSIAL OPERATOR QATNASHGAN CHEGARAVIY MASALA - Abduolimova Malika Qudratxo’ja qizi (Journal Park Publishing, 2022)
Faraz qilaylik, − x va y o’zgaruvchilar tekisligidagi chekli, bir qiymatli soha bo’lib,0 y  bo’lganda