BUGUNGI KUNDA YOSH QIZLARNING OILA XAQIDAGI QADRIYATLARINI SUSTLASHIB KETISHIGA SABAB BO‘LAYOTGAN OMILLAR - Norqulova Farida Nomozovna (The Conference Hub, 2025)
Ushbu maqolada bugungi kunda yosh qizlarning oila haqidagi qadriyatlarini susaytirayotgan ijtimoiy, ma’naviy va madaniy omillar tahlil qilinadi. Ommaviy axborot vositalari, globallashuv, noto‘g‘ri hayotiy qarashlar, tarbiyadagi bo‘shliqlar hamda ijtimoiy muhit ta’siri natijasida oilaviy qadriyatlarga bo‘lgan munosabatning o‘zgarishi yoritiladi. Shuningdek, bu jarayonning oldini olishda ta’lim-tarbiya, milliy an’analar va ijtimoiy qo‘llab-quvvatlashning ahamiyati ko‘rsatib beriladi.
Keywords: qizlar, oila, qadriyat, globallashuv, tarbiya, omillar, muhit, ta’sir.