Insoniyat Tarixidagi Ilk Yozuvlar Va Ularning Ahamiyati - Bobomurod Faxriddin og’li Abdishukurov (Academia One Publishing, 2023)
Mazkur maqolada yozuv va uning kelib chiqishi haqida batafsil ma‘lumot berilgan. Yozuvning har xil turlari yozuvning rivojlanish bosqichlarida tahlil qilinadi. Shuningdek yozuvning to‘rt qadimiy turi va ularning qo‘llanilish holatlari ko‘rib chiqiladi.
Keywords: Yozuv; rasm; ossuriylar; bobiliylar