АБУ ҲАНИФА РАҲИМАҲУЛЛОҲНИНГ УСТОЗЛАРИ - Қодиров Абдивали Усмонқуулович (Journal Park Publishing, 2025)
Бу мақолада Абу Ҳанифа раҳимаҳуллоҳ, у кишининг илми, устозлари ҳақида сўз боради. У зотнинг шайхлари, илмий мероси, асарлари, Ҳанафий мазҳабига асос солиши ва ривожланиши кабилар ҳақида маълумотлар келтирилган. Ҳамда у кишига замондош бўлган олимлар ва бу олимларнинг Абу Ҳанифа раҳимаҳуллоҳни эътироф этишлари борасида ҳам қисқача маълумот берилган.