2022-YILGI PISA XALQARO DASTURI NATIJALARI: PISA XALQARO BAHOLASH DASTURLARIDA O‘QUVCHILARNING O‘QISH SAVODXONLIGINI BAHOLASH USULLARI - Xolboyeva Gulnora; Zaripova Sulhida (Journal Park Publishing, 2024)
Ushbu maqolada PISA xalqaro baholash dasturi haqida shuningdek, o‘quvchilarning o‘qish savodxonligini baholash qay tartibda baholash kerakligi aytib o’tilgan.
Keywords: PISA, o‘qish savodxonligi, baholash mezoni, matn formati, matn shakli, matn manbasi, matn shakli.