IJTIMOIY-SIYOSIY NUTQQA QO‘YILADIGAN KOMMUNIKATIV TALABLAR - Salomat Nurmanova Tursinbayevna (American Journals, 2022)
Ushbu maqolada, ijtimoit-siyosiy nuqqqa qo‘yiladigan komunukativ talablar, ularning turlari va xususiyatlari haqida so‘z yuritiladi.
Keywords: nutq, notiq, notiqlik, kommunikativ talab, ijtimoiy