MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA BOLA HUQUQLARINI KAFOLATLASH MEXANIZMLARI - Qosimova Shaxnoza Nuriddinovna (Journal Park Publishing, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bola huquqlarini kafolatlash mexanizmlari haqida so‘z boradi.
Keywords: maktabgacha taʼlim tizimi, bola huquqlarini kafolatlash, direktorning boshqaruv faoliyati, pedagogik jamoa, ota-onalar bilan hamkorlik, individual ehtiyojlar, zoʻravonlik, kamsitish va diskriminatsiya,