O’ZBEK OILALARIDA IJTIMOIY-AXLOQIY QADRIYATLARNI VORISIYLIK ASOSIDA SAQLAB QOLISH MEXANIZMLARI - Murotov Akmal Inoyatovich (The Conference Hub, 2025)
Maqolada o’zbek oilalarida ijtimoiy-axloqiy qadriyatlarni vorisiylik asosida saqlab qolish mexanizmlari haqidagi ma’lumotlar bayon etilgan.
Keywords: o’zbek oilalari, ijtimoiy-axloqiy qadriyatlar, vorisiylik, urf-оdаtlаr.