Terining Yiringli Kasalliklari - Nurillaev Javohir Asqar o’g’li (Open Academia, 2023)
Ushbu maqolada Terining yiringli kasalliklari va bu kasalliklarni vaqtida aniqlab, tashxis qo’yish hamda davo choralarini vaqtida boshlash, bemorlarning kelajakdagi hayot sifatini yaxshilash haqida fikr yuritladi.
Keywords: labarator tekshiruvlar; bioximik tahlil tashxis; Ostiofollikulit