ANALYSIS OF PHYSICAL DEVELOPMENT OF PUPILS OF GENERAL EDUCATION SCHOOLS - Mamatkulov Mirzaolim Khaydaralievich (Proximus Journal Publishing, 2025)
Ushbu maqolada maktab o‘quvchilari jismoniy rivojlanishining yillik dinamikasi keltirilgan bo‘lib, unda tana uzunligi, vazni va ko‘krak qafasi kengligi o‘zgarishining dinamikasi tahlil qilingan va xulosalar berilgan
Keywords: jismoniy rivojlanish; jismoniy tayyorgarlik; antropometrik ko‘rsatkichlar