TASKS OF TRAINING ON THE DIRECTION OF INFORMATICS AND INFORMATION TECHNOLOGY AND THEIR WAYS OF IMPLEMENTATION - Abdalova S.R.; Chorieva M.; Tojiboeva M. (Web of Journals Publishing, 2023)
Ушбу мақолада информатика ва ахборот технологиялари йўналишидаги фанларни ўқитишнинг ўзига хос хусусиятлари, бу соҳадаги муаммолар, уларни бартараф этиш бўйича амалга ошириладиган вазифалар ҳақида сўз юритилади.
Keywords: билим, кўникма, малака, информатика, ахборот технологияси, педагогик технология, интеграция, стандарт, тест, мажмуа, дидактик таъминот, дарслик, ўқув-методик қўлланма, электрон дарслик, портфолио, электрон таълим ресурслари, силлабус ва бошқалар.