Senzurasiz debatlar va Sovet mediasining rivojlanish tarixi jarayoni - Yuldashev Akmal Kurbanbayevich (Open Academia, 2023)
Ushbu tesizda Sovet matbuotining erkinlashuvi, soʻnggi yillarda olib borilgan yangi formatdagi koʻrsatuvlarning avj olishi bilan bogʻliq muammolarning shakllanishi, Gorbachevning matbuotni nazorat qilish siyosati yoritib beriladi. Sovet media landshaftining oʻzgarishi bazi shou dasturlarining senzurasiz efirga uzatilishining oqibatlari yoritilgan
Keywords: Vzglyad; Vlasov; Praavda