FIZIKADAN TALABALARNING MUSTAQIL TA’LIMINI TASHKIL ETISH VA UNING AHAMIYATI - Sheraliyev Sa’dullo Suyunboyevich; Abdullayev Bortirxon Ismoilovich; Qo‘chqorov Shohjahon Xazrat o‘g‘li (Innovate Conferences, 2025)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalarida talabalarning mustaqil ta’limini tashkil etish va nazorat qilish, uning turlari, tamoyillari, fizika fanidan mustaqil talim topshiriqlari shakllari, mustaqil ta’limning talaba faoliyatidagi ahamiyati ahamiyati, o‘qituvchi va talabalarning mustaqil ish topshiriqlarni bajarishdagi vazifalari, majburiyatlari yoritilgan.
Keywords: Mustaqil ta’lim, mustaqil ish, yozma ish, loyiha ishi, ijodiy ish, majburiyat, ko‘nikma malaka.