JAMIYATDA MILLATLARARO MADANIYATNI YUKSALTIRISHNING AXLOQIY ASOSLARI - Xolikov Yunus Ortiqovich (Innovate Conferences, 2025)
Ushbu maqolada Jamiyatda millatlararo madaniyatni rivojlantirishning falsafiy mohiyati ochib berilgan. Jamiyatda millatlararo madaniyatning umuminsoniy ehtiyoj ekanligi, millatlararo madaniyatning xalqlar etnik tarkibida manfaatlar to‘qnashuvini oldini oladigan ijtimoiy muhit ekanligi asoslangan.
Keywords: Maʼnaviyat, urf-odatlar, axloq, milliy, qadriyat, dunyoqarash, bag‘rikenglik, madaniyat, maʼrifat, mentalitet, milliy qadriyat, urf-odat, millat, elat, ong, kuch-qudrat.