Jadidchilarning ta’lim shakli - G‘ulomov Husanboy (Periodica Journal, 2022)
Turkiston jadidlarining harakatlari, yozgan asarlari, ochilgan maktablar, maktablarda o‘qitiladigan fanlar, jadidchiliknamoyondalari. Jadidlar xalqni ziyoli qilish uchun mahalliy maktablar ochadilar va bu maktablar uchun o‘quv qo‘llanmalarini yaratadilar.
Keywords: Qrim; Boqchasaroy; Abdulahadxon; Ubaydulla Asadullaxo‘jayev; 49-51