Use Of Pedagogical Technologies In Forming Primary Students' Interest In Learning - Yaxshiboyeva Nargiza Rustamqulovna (Zien Journals, 2025)
1. Slastenin V.A., Isaev I.F., Shiyanov E.N. Pedagogika: Darslik. – Moskva: Akademiya, 2005. 2. Axmedova N.A., G‘ulomova G.T. Innovatsion pedagogik texnologiyalar. – Toshkent: Fan va texnologiya, 2020. 3. Jabborova M.S. Boshlang‘ich ta’limda innovatsion metodlar. – Toshkent: O‘qituvchi, 2019. 4. Qodirov M.Q. Ta’lim jarayonida zamonaviy texnologiyalarning o‘rni. – Samarqand: SamDU nashriyoti, 2021. 5. Mavlonova R.X. Pedagogik texnologiyalar va pedagogik mahorat. – Toshkent: TDPU, 2017. 6. Petrovskiy A.V. Umumiy psixologiya. – Moskva: O‘qituvchi, 2002. 7. Normatova G’. Ta’limda axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish. – Toshkent: Fan, 2018. 8. G‘ofurova M.T. Boshlang‘ich sinfda o‘yin texnologiyalari orqali ta’lim samaradorligini oshirish. – Toshkent: TDPU nashriyoti, 2021.
Keywords: interest in education; primary school; motivation