ТЕРАК КУЯСИИНИНГ ТАРҚАЛИШИ, ЗАРАРИ, БИОЭКОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ ВА УЛАРГА ҚАРШИ КУРАШ ЧОРА ТАДБИРЛАРИ - Нафасов Зафар Нурмахмадович; Аллаяров Нодиржон Жўраевич; Муминов Мансур Шодикулович (Journal Park Publishing, 2022)
Мақолада терак дарахтининг халқ хўжалигидаги аҳамияти ва терак дарахтига зарар келтирувчи терак куясининг тарқалиши, зарари, биоэкологик хусусиятлари келтирилган. Терак куясига қарши кимёвий препаратларнинг синов натижалари келтирилган.