Sport bilan shug'ullanish kasb etikasi - U.K.Burliyev (Academia One, 2024)
Mazkur maqola pedagogikk va falsafiy ijtimoiy-gumanitar fanlar sohasida faoliyat yuritayotgan ilmiy izlanuvchilar va boshqa darajadagi insonlar uchun bo’lib bu jarayonda sportchi va murabbiylarning kasb etikasi avvalo o’ziaga hos yondashuvlarda shakllanish jarayonida unga zarur vositalar bilimlar ko’nikmalar va ozroq muallif tamonidan qiyosiy ilmiy tahlil berilgan
Keywords: Dunyoqarash; shaxs; ideallik; ruhiy olam kasbiy etika