BIOLOGIYANI O‘QITISH METODIKASIDA ZAMONAVIY METODLAR - Gulnoza Djambulovna Mavlonova; Gullola Baxtiyor qizi Jumamurodova (Journal Park Publishing, 2023)
Ushbu maqola biologiya o‘qitish metodikasi haqida, Oliy va o‘rta maxsus, kasb-hunar ta’lim muassasalarida biologik ta’lim samaradorligini oshirish yo‘llari va masalalari, biologiya o‘qitish metodikasida qo‘llaniladigan zamonaviy metod turlari va ulardan foydalanish xususida so‘z boradi.
Keywords: metodika, innovatsiya, ko‘nikma, malaka, o‘qitishning mantiqiy metodlari.