AQLI ZAIF BOLALAR NUTQINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Abdullayeva Nafisa Yusupovna; Husanboyeva Dilshodaxon Zohidjon qizi (Journals Park Publishing, 2022)
Aqli zaif bolalarda nutq buzilishi va ularni me’yorga keltirish xususiyati oliy nerv (asab) faoliyati hamda psixik rivojlanishning o‘ziga xos tomonlari bilan belgilanadi.