O'qituvchilarning AKT bo'yicha kompetentligini oshirish: asosiy qadamlar va imtiyozlar - M.A.Abdullaxo'jayeva (Academia One Publishing, 2024)
Ushbu maqolada biz o'qituvchilarga o'qitishda AKTdan samarali foydalanishga yordam beradigan asosiy qadamlarni ko'rib chiqamiz, shuningdek, uni olib kelishi mumkin bo'lgan foydalarini aniqlaymiz.
Keywords: trening; integratsiya; virtual haqiqat; kengaytirilgan haqiqat