Theoretical Principles Of Improving The Professional Training Of Future Biological Science Teachers In The Electronic Information Education Environment - O. Kh. Asallayev (Periodica Journal, 2023)
Ushbu maqola elektron axborot ta’lim muhitida bo‘lajak biologiya fani o‘qituvchilarining kasbiy tayyorgarligini takomillashtirish masalalariga bag‘ishlangan bo‘lib, asosan, ta’lim tizimini modernizatsiya qilish, biologiya fani o‘qituvchilarining pedagogik faoliyatida elektron axborot ta’lim resurslaridan foydalanish malakalarini oshirish hamda oliy ta’lim muassasalarida bo‘lajak biologiya fani o‘qituvchilarini kasbiy faoliyatga tayyorlashning asosiy tamoyillari haqida fikr-mulohazalar keltirilgan
Keywords: Ta’lim tizimi; elektron axborot ta’lim muhiti; elektron ta’lim resurslari; kasbiy tayyorgarlik