Қорақалпоғистон Республикаси Суғориладиган Ерларининг Мониторинг Қилиш Масалари - Ержанова Перийзат Полатовна (Periodica Journal, 2022)
Қишлоқ хўжалиги иқтисодиётимизнинг етакчи тармоқларидан бири бўлиб ҳозирги вақтда мазкур соҳа тубдан ислоҳ қилиниб, унинг самарадорлигини оширишга алоҳида эътибор қаратилмоқда. Бунинг муҳим омили сифатида екин майдонларининг мелиоратив ҳолатини яхшилаш, сув ресурсларидан оқилона фойдаланиш борасида изчил чоратадбирлар ўтказилмоқда
Keywords: оқилона; ҳолатини; ресурсларидан; Бунинг