A spiritually developed person is a great person. - Yuldashev Olim Sheralievich (Euro Asian Journal Publishing, 2024)
Ma’naviyat – inson borlig‘ining moddiy olamdan yuqori bo‘lgan, qalb sohasiga chuqur kirib boradigan chuqur jihati. Ma'naviy jihatdan rivojlangan shaxs ko'pincha uning ruhiy o'sishining o'ziga va atrofidagilarga o'zgartiruvchi ta'siri tufayli buyuk shaxs sifatida qaraladi. Ushbu maqolada biz ma'naviy rivojlangan shaxsni belgilaydigan fazilatlar va xususiyatlarni va nima uchun ular buyuk deb hisoblanishini o'rganamiz
Keywords: rivojlanish; ma'naviyat; shaxs; qiyinchiliklar