Bolalarda obstruktiv bronxit. - Abdullayeva Dilmura Axmadullayevna (Academia One, 2024)
Ushbu maqolada bolalarda obstruktiv bronxitning sabablari, diagnostikasi, davolash va oldini olish ko'rib chiqiladi. U mavjud adabiyotlarni chuqur tahlil qiladi, diagnostika va davolashning joriy usullarini muhokama qiladi va natijalar to'g'risidagi ma'lumotlarni taqdim etadi. Maqolada, shuningdek, klinik amaliyot va kelajakdagi tadqiqotlar uchun tavsiyalar taklif etiladi.
Keywords: Obstruktiv bronxit; bolalar; nafas olish kasalliklari