Study Of Aspects Of Linguecology In Linguistics - R.U. Suvonova (Euro Asian Journal Publishing, 2024)
Ushbu maqolada ekolingvistikaning o‘rganilish jihatlari haqida dastlabki fikrlar bayon etildi. Xususan, nutq madaniyat, stilistika va til kommunikativlaridagi nutqiy buzilishlar haqida so‘z borgan. Shuningdek, til sofligining buzilish holatlari haqida olimlarning fikrlari o‘rganilgan. Tildagi uslubiy o‘ziga xos so‘zlarning adabiy til normalariga mos kelmaslik holatlari ham ko‘rib chiqilgan.
Keywords: intralingual; interlingual; translingual; nutqning mantiqiyligi