YOSH BADMINTONCHILARNI JISMONIY TAYYORGARLIK DARAJASINING SHAKILLANISH DINAMIKASI - Mahmaraimov Jasur Jumanazarovich (The Conference Hub, 2026)
Ushbu maqolada yosh badmintonchilarning jismoniy tayyorgarlik darajasi tadqiqotlarning natijalari, mashg‘ulot davomidagi yuklamalarni boshlang‘ich tayyorgarlik bosqichidagi badmintonchilarga kompleks jismoniy tayyorgarlik ularning texnik va taktik ko‘rsatkichlarini oshirish bo‘yicha ko‘rsatmalar berilgan.
Keywords: jismoniy tayyorgarlik, yuklama, testlash, nazorat mashqlari, yosh badmintonchilar